ALLES AAN -60% - KORTING ZICHTBAAR IN HET WINKELMANDJE - Korting niet geldig op Little Dutch en Clavis Books

Over ons

Ken je dat gevoel? 

Met tegenzin opstaan om te gaan werken en jezelf de vraag stellen 'Wat wil ik nu verder doen met mijn professionele carrière'? Blijf ik in hetzelfde stramien of durf ik toch de stap te zetten om mijn grote droom waar te maken? 

Met toch wat aarzeling heb ik eerst een tussenstap genomen en heb ik me ingeschreven voor loopbaangeleiding. Het beste wat ik ooit gedaan heb! Het werd allemaal heel snel duidelijk dat ik maar 1 ding voor ogen had en dat was mijn eigen zaak uit de grond stampen en bewijzen dat ik dit WEL kan! 

Zo gezegd, zo gedaan! Op 13 december 2019 ging de webshop online! Nog steeds in combinatie met een fulltime job en (op dat moment) nog 3 puberende kids, een liefdevolle hubby, een hond, 3 kippen en een konijn :-)

Ik merkte al snel dat de concurrentie vrij hard was en dat het moeilijk was om deze aan te gaan of te evenaren... Na lang denken, verschillende scenario's in mijn hoofd af te spelen ben ik voor een extraatje gegaan, personalisaties van onze artikelen, en meteen een schot in de roos! 

Maar wie mij kent weet dat ik een bezige bij ben en dat ik steeds verder wil evolueren en innoveren. Ik wil een totaalpakket aanbieden, ik wil het verschil kunnen maken, ik wil anders zijn, ik wil volledig OP MAAT werken! 

En dat is waar Het Bamboebeertje voor staat: kwaliteit, originaliteit, innoverend, ambachtelijk, lokaal en op maat!

Iets unieks en adembenemend mooi! Dat wil toch iedereen? :-)

Van geboortekaartjes en doopsuiker, laseren op maat, geboortelijsten en klaarstaan met raad en daad na de geboorte van jullie klein Bamboebeertje? Dat is waar mijn bedrijf en ikzelf voor staan! 

Mijn creativiteit en persoonlijk contact de vrije loop laten gaan... Daar word ik nu eens dolgelukkig van sè! 

Graag wil ik mijn ontzettend geduldige hubby bedanken als ik voor de zoveelste keer met een nieuw idee op de proppen kom en hij voor de zoveelste keer in zichzelf denkt 'OMG, wat nu weer'! Lieve schat, Love Ya!!

Mijn kids (Alex, Zoë, Noah en pluskiddo Maxim) die ook veel geduld moeten hebben als mama weer druk bezig is met vanalles en nog wat... Onze lieve kleine Louise (nu bijna 7 maanden) heeft hier gelukkig nog geen last van :-)

En last but zeker nog least... Mijn schoonmama en schoongrootmoeder (of hoe zeggen ze dat?) die mij bij raad en daad bijstaan bij het stikken van stoffen vlagjes en mijn eigen collectie haarbandjes ;-) Die trouwens zo snel mogelijk online komen!

Kom mij binnenkort (07.08.2021) zeker een bezoekje brengen in mijn nieuwe favoriete place to be... Ik ontvang je graag met open armen!

Heel veel liefs,

Julie

 

x

Abonneer je nu op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Ontvang eenmalige korting van 5 euro op eerste bestelling met minimum bedrag van 25 euro!