Over ons

Het bamboebeertje is een meisjesdroom die in vervulling gaat… Een plek waar liefde voor kinderen op de eerste plaats komt.

Dit is dan ook de reden waarom ik bewust heb gekozen voor duurzaam en ecologisch verantwoorde producten. Ik wil mijn steentje bijdragen aan een groene en betere toekomst voor onze kinderen.

Het bamboebeertje is een online conceptstore en biedt een uitgebreid gamma producten aan van textiel, speelgoed, verzorgingsproducten, boekjes, wenskaarten, cadeaubonnen, cadeaulijsten en nog zoveel meer, die duurzaam zijn en aan strenge productievoorwaarden voldoen.

Zelf ben ik mama van drie prachtige kinderen Alex (17), Zoë (15) Noah (12) en plusmama van Maxim (11). Tijdens vrije momenten geniet ik van piano spelen en zang (mijn ME-TIME momentjes 😊). Samen met mijn partner vormen wij een gelukkig en muzikaal samengesteld gezin.

Ik hou ervan om elke keer dat tikkeltje meer te kunnen doen! Alles tot in de puntjes afwerken, mooi inpakken, mijn eigen persoonlijkheid overbrengen in wat ik doe en steeds het uiterste van mezelf te geven naar anderen toe.              

Dat is mijn missie!

Veel liefs,

Julie

x

Abonneer je nu op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Ontvang eenmalige korting van 5 euro op eerste bestelling met minimum bedrag van 25 euro!